NewMade Tag

de kracht van Newmade

NewMade is een allround videocontentproductiebedrijf.

Onze missie is om uw verhalen tot leven te brengen en met krachtige beelden tot bloei te laten komen.

Onze aanpak kunt u vergelijken met een reis. We nemen u mee en zoeken samen met u naar de meest vruchtbare plekken, zoals nomaden dat doen. Tijdens de reis verrassen en inspireren we u met de mooiste invalshoeken. We gaan zo ver en zo innovatief als u maar wilt, zonder te vergeten waar u vandaan komt.

Onze roots liggen in Zuid-Afrika, waar wij een tijd werkten. Dat land inspireerde ons om, na succesvolle carrières in de film- en televisiewereld en de zakelijke dienstverlening, onze krachten te bundelen in een eigen, onafhankelijke productiemaatschappij: NewMade.

Onze focus is om uw fascinerende beeldverhaal pakkend en duidelijk over te brengen aan uw doelgroep. Zodat deze echt met u in contact komt en met u mee wil reizen, de gehele customer journey lang.

Onze kracht is dat wij u het gehele proces van concepting, creatie en activatie van videocontent volledig uit handen nemen.

Onze mensen zijn echte mediaprofessionals. Inmiddels werken we samen met de beste creatives, directors, (muziek)producers en schrijvers. Voor iedere productie kunnen wij een perfect op maat samengesteld team leveren.

Onze producten? Die laten het beste zien en voelen waar wij voor staan. Bekijk ze en doe inspiratie op.

Ons motto: videocontent is geen onderdeel meer van uw campagne, het ís uw campagne.

NewMade, meer dan een bedrijfsfilm.

Geïnteresseerd om bij ons in het team te komen?

We zijn altijd opzoek naar creatief gedreven, doortastende en enthousiaste collega’s. App, mail of bel ons.